Bog & idéKristine Lund Knudsen

Bøger skrevet af Kristine Lund Knudsen

Læs mere om Kristine Lund Knudsen
1 produkter
1 produkter
Open Wide
Open WideStinna Straagaard Pedersen
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Open Wide

Mere om Kristine Lund Knudsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Kristine Lund Knudsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Knudsen.
Bøgerne fra Kristine Lund Knudsen kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Open Wide, 2. udg." udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Open Wide, 2. udg." i serien "Engelsk grundbog (ungdomsuddannelserne)" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Open Wide " i serien "Engelsk grundbog" udgivet af L&R Uddannelse A/S

Kristine Lund Knudsens bøger

Kristine Lund Knudsen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kristine Lund Knudsen kommer i et udvalg af formater. Kristine Lund Knudsen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og er udgivet af følgende forlag: L&R Uddannelse A/S.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kristine Lund Knudsens "Open Wide, 2. udg."

"Open Wide, 2. udg." kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er L&R Uddannelse A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Kristine Lund Knudsen "Open Wide, 2. udg."

Hos Bog & idé er "Open Wide, 2. udg." tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Engelsk grundbog (ungdomsuddannelserne)". Det er L&R Uddannelse A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristine Lund Knudsen