Bog & idéKristofer Janson

Bøger skrevet af Kristofer Janson

Læs mere om Kristofer Janson
4 produkter
4 produkter
Per ja Bergit
Per ja BergitKristofer Janson
39,95 DKK
EBOG
(0)
Per ja Bergit
Pétur og Bergljót
Pétur og BergljótKristofer Janson
29,95 DKK
EBOG
(0)
Pétur og Bergljót
Marit Skjölte
Marit SkjölteKristofer Janson
59,95 DKK
EBOG
(0)
Marit Skjölte
Liv
LivKristofer Janson
59,95 DKK
EBOG
(0)
Liv

Mere om Kristofer Janson

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Kristofer Janson. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Janson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig fin.
- "Liv" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "Marit Skjölte" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "Per ja Bergit " i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont

Kristofer Jansons bøger

Kristofer Janson har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Jansons bøger kommer blot som ebog. Bøgerne af Janson er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Liv" af Kristofer Janson

"Liv" findes på den digitale boghylde som ebog. "Liv" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "World Classics". Bogen er til salg hos Bog & idé på fin og er udgivet af SAGA Egmont.

Kristofer Janson "Marit Skjölte"

Hos Bog & idé er "Marit Skjölte" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Marit Skjölte" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "World Classics". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på fin og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Kristofer Janson