Bog & idéKristoffer Buck Pedersen

Bøger skrevet af Kristoffer Buck Pedersen

Læs mere om Kristoffer Buck Pedersen
3 produkter
3 produkter
Across the Western Baltic
Across the Western BalticAnna-Elisabeth Jensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Across the Western Baltic
Gefjon 1
Gefjon 1n a
249,95 DKK
Hardback
(0)
Gefjon 1
Stederne og Menneskene
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stederne og MenneskeneKristoffer Buck Pedersen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Stederne og Menneskene

Mere om Kristoffer Buck Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Kristoffer Buck Pedersen. På listen nedenfor har du Buck Pedersens nyeste udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Kristoffer Buck Pedersens bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Stederne og Menneskene" i serien "Museerne.dk" udgivet af Museerne.dk - "Across the Western Baltic" i serien "Sydsjællands Museums publikationer" udgivet af Sydsjællands Museum

Kristoffer Buck Pedersens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Kristoffer Buck Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Buck Pedersen kommer blot som indbundet. Buck Pedersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Stederne og Menneskene" af Kristoffer Buck Pedersen

Hos Bog & idé er "Stederne og Menneskene" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i Buck Pedersens serie "Museerne.dk". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museerne.dk.

"Across the Western Baltic" af Kristoffer Buck Pedersen

"Across the Western Baltic" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Sydsjællands Museums publikationer". Det er Sydsjællands Museum, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristoffer Buck Pedersen