Bog & idéKristoffer Jensen

Bøger skrevet af Kristoffer Jensen

Læs mere om Kristoffer Jensen
2 produkter
2 produkter
Dagslysingeniørerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
DagslysingeniørerneKristoffer Jensen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Dagslysingeniørerne
Dagslysingeniørerne
DagslysingeniørerneKristoffer Jensen
119,95 DKK
EBOG
(2)
Dagslysingeniørerne

Mere om Kristoffer Jensen

Hvis du søger en bog af Kristoffer Jensen, finder du et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jensens seneste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Kristoffer Jensens bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nye industrihistorier" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Dagslysingeniørerne" udgivet af Gyldendal Business - "Dagslysingeniørerne" udgivet af Gyldendal Business - "A complaint is a gift" udgivet af Fabrikant Kaj E. Nielsen og Gudrun E. Nielsens Fond - "En reklamation er en gave" udgivet af Fabrikant Kaj E. Nielsen og Gudrun E. Nielsens Fond - "Brugsen - en anderledes forretning?" udgivet af Samvirke - "Vi kan, når vi skal" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Beklædningsindustriens møde med globaliseringen" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Træ og visioner" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger skrevet af Kristoffer Jensen

Kristoffer Jensen har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Jensens bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Jensen lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nye industrihistorier" af Kristoffer Jensen

"Nye industrihistorier" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Dagslysingeniørerne" af Kristoffer Jensen

"Dagslysingeniørerne" kan købes online som ebog. Hvis du køber "Dagslysingeniørerne" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristoffer Jensen