Bog & idéKurt Dauer Keller

Bøger skrevet af Kurt Dauer Keller

Læs mere om Kurt Dauer Keller
2 produkter
2 produkter
Krop-psyke
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krop-psykeJim Toft
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Krop-psyke
Det metodologiske begreb om det eksemplariske
Det metodologiske begreb om det eksemplariskeKurt Dauer Keller
41,95 DKK
EBOG
(0)
Det metodologiske begreb om det eksemplariske

Mere om Kurt Dauer Keller

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Kurt Dauer Keller. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kellers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den organiserede formåen" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Den organiserede formåen" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Organisatorisk dannelse " i serien "Organisatorisk læring og ledelse" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Det metodologiske begreb om det eksemplariske" i serien "At se verden i et sandkorn" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Kurt Dauer Keller

Der er fire tilgængelige bøger af Kurt Dauer Keller hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Kurt Dauer Keller bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Keller inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den organiserede formåen" af Kurt Dauer Keller

Hos Bog & idé er "Den organiserede formåen" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.

"Den organiserede formåen" af Kurt Dauer Keller

"Den organiserede formåen" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kurt Dauer Keller