Bog & idéKurt Vonnegut

Bøger skrevet af Kurt Vonnegut

Læs mere om Kurt Vonnegut
1 produkter
1 produkter
Slaughterhouse 5
Slaughterhouse 5Kurt Vonnegut
139,95 DKK
Paperback
(0)
Slaughterhouse 5

Mere om Kurt Vonnegut

Kurt Vonnegut har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Vonneguts bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Kurt Vonneguts bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Slagtehal fem – eller Børnekorstoget" udgivet af Cobolt - "Tugthuskandidat" udgivet af Gyldendal - "Slagtehal fem" udgivet af Gyldendal - "Perler for svin" udgivet af Gyldendal - "Galapagos" udgivet af Gyldendal - "Lige i øjet" udgivet af Gyldendal - "Mestrenes morgenmad" udgivet af Gyldendal - "Lige i øjet" udgivet af Gyldendal - "Galapagos" udgivet af Gyldendal - "Mestrenes morgenmad" udgivet af Gyldendal - "Tidsskælv " udgivet af Schønberg - "Slaughterhouse-five or the children's crusade" i serien "Easy readers¤Contemporary D" udgivet af Easy Readers - "Slapstick " udgivet af Luna-B - "Slaughterhouse Five, ER D" i serien "Easy readers¤Contemporary D" udgivet af Easy Readers - "Snustobaksdåsen fra Bagombo " udgivet af Schønberg - "Hokus pokus " udgivet af Schønberg - "Blåskæg " udgivet af Schønberg - "Slagtehal fem eller Børnekorstoget" udgivet af Gyldendal - "Tugthuskandidat" udgivet af Gyldendal - "Perler for svin eller Gud velsigne Dem Mr. Rosewater" udgivet af Gyldendal - "En mand uden fædreland" udgivet af A-Office - "Slaughterhouse 5" i serien "Vintage Classics" udgivet af Vintage

Bøger skrevet af Kurt Vonnegut

Du kan købe 22 bøger af Kurt Vonnegut her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Vonneguts bøger fås i flere forskellige formater. Vonnegut har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Slagtehal fem – eller Børnekorstoget" af Kurt Vonnegut

Hos Bog & idé er "Slagtehal fem – eller Børnekorstoget" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Cobolt, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Tugthuskandidat" af Kurt Vonnegut

Det er muligt at købe Kurt Vonneguts "Tugthuskandidat" som lydbog. Fordelen ved at have Kurt Vonneguts "Tugthuskandidat" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kurt Vonnegut