Bog & idéKyoung An Choi

Bøger skrevet af Kyoung An Choi

Læs mere om Kyoung An Choi
1 produkter
1 produkter
Taekwondo
BOEGERTILSTAERKPRIS
TaekwondoKyoung An Choi
307,06 DKK
Indbundet
(1)
Taekwondo

Mere om Kyoung An Choi

Du kan kun købe en enkelt bog af Kyoung An Choi her hos Bog & idé. Det er "Taekwondo". Den er publiceret af Det Danske Kampsportsforlag på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kyoung An Chois "Taekwondo"

"Taekwondo" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Det Danske Kampsportsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Choi, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kyoung An Choi