Bog & idéLærke Sanderhoff

Bøger skrevet af Lærke Sanderhoff

Læs mere om Lærke Sanderhoff
7 produkter
7 produkter
Antologi 2008-2013.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Antologi 2008-2013Kamilla Wargo Brekling
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Antologi 2008-2013
Marie
MarieLærke Sanderhoff
49,95 DKK
EBOG
(0)
Marie
Klumpfisken
KlumpfiskenLærke Sanderhoff
49,95 DKK
EBOG
(0)
Klumpfisken
Dagens ret
Dagens retLærke Sanderhoff
49,95 DKK
EBOG
(0)
Dagens ret
Merlin
MerlinLærke Sanderhoff
39,95 DKK
EBOG
(0)
Merlin
Lev menneske
Lev menneskeLærke Sanderhoff
49,95 DKK
EBOG
(0)
Lev menneske
Vildt voldsomt venskab
Vildt voldsomt venskabLærke Sanderhoff
39,95 DKK
EBOG
(0)
Vildt voldsomt venskab

Mere om Lærke Sanderhoff

Der findes en del bøger fra Lærke Sanderhoff tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Sanderhoffs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klumpfisken" udgivet af Saga - "Dagens ret" udgivet af Saga - "Lev menneske" udgivet af SAGA Egmont - "Klumpfisken" udgivet af SAGA Egmont - "Dagens ret" udgivet af SAGA Egmont - "Antologi 2008-2013" udgivet af Forlaget Kronstork / Forlaget Drama - "Merlin & Vildt voldsomt venskab" udgivet af Drama - "Klumpfisken & Dagens ret" udgivet af Drama - "Marie" udgivet af Drama - "Seks danske enaktere 2003" udgivet af Drama

Lærke Sanderhoffs bøger

Lærke Sanderhoff har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lærke Sanderhoff kommer i flere formater. Bøgerne af Sanderhoff er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klumpfisken" af Lærke Sanderhoff

Det er muligt at købe Lærke Sanderhoffs "Klumpfisken" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Dagens ret" af Lærke Sanderhoff

Det er muligt at købe Lærke Sanderhoffs "Dagens ret" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Lærke Sanderhoff