Bog & idéLærke Smidt Gasbjerg

Bøger skrevet af Lærke Smidt Gasbjerg

Læs mere om Lærke Smidt Gasbjerg
3 produkter
3 produkter
Mikrobiologikort
BOEGERTILSTAERKPRIS
MikrobiologikortLærke Smidt Gasbjerg
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Mikrobiologikort
Naturvidenskabelig førstehjælp
BOEGERTILSTAERKPRIS
Naturvidenskabelig førstehjælpLærke Smidt Gasbjerg
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Naturvidenskabelig førstehjælp
Almen medicin
Almen medicinLærke Smidt Gasbjerg
219,95 DKK
EBOG
(0)
Almen medicin

Mere om Lærke Smidt Gasbjerg

Lærke Smidt Gasbjerg har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Smidt Gasbjergs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Almen medicin" udgivet af Fadl's Forlag - "Naturvidenskabelig førstehjælp" udgivet af FADL's Forlag - "Almen medicin" udgivet af FADL's Forlag - "Mikrobiologikort" udgivet af FADL - "Laboratorieundersøgelser" udgivet af FADL's Forlag

Bøger skrevet af Lærke Smidt Gasbjerg

Lærke Smidt Gasbjerg har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Smidt Gasbjergs bøger fås i flere formater. Bøgerne af Smidt Gasbjerg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Almen medicin" af Lærke Smidt Gasbjerg

Hos Bog & idé er "Almen medicin" tilgængelig som ebog. "Almen medicin" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Fadl's Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Naturvidenskabelig førstehjælp" af Lærke Smidt Gasbjerg

Det er muligt at købe Lærke Smidt Gasbjergs "Naturvidenskabelig førstehjælp" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lærke Smidt Gasbjerg