Bog & idéLaila Iben Schmidt

Bøger skrevet af Laila Iben Schmidt

Læs mere om Laila Iben Schmidt
1 produkter
1 produkter
Røvretur, sixpack & neglelak
Røvretur, sixpack & neglelakLaila Iben Schmidt
89,95 DKK
EBOG
(0)
Røvretur, sixpack & neglelak

Mere om Laila Iben Schmidt

Der er flere bøger af Laila Iben Schmidt på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Schmidts nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Røvretur, sixpack og neglelak" udgivet af mellemgaard - "Røvretur, sixpack & neglelak" udgivet af mellemgaard

Laila Iben Schmidts bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Laila Iben Schmidt hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille Laila Iben Schmidt bøger i samtlige formater. Schmidts bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Laila Iben Schmidts "Røvretur, sixpack og neglelak"

Det er muligt at købe Laila Iben Schmidts "Røvretur, sixpack og neglelak" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.

"Røvretur, sixpack & neglelak" af Laila Iben Schmidt

Hos Bog & idé er "Røvretur, sixpack & neglelak" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Røvretur, sixpack & neglelak" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Laila Iben Schmidt