Bog & idéLaila Susanne Ottesen

Bøger skrevet af Laila Susanne Ottesen

Læs mere om Laila Susanne Ottesen
1 produkter
1 produkter
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi

Mere om Laila Susanne Ottesen

Laila Susanne Ottesen har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ottesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Munksgaard - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal - "Metoder i idræts- og fysioterapiforskning" udgivet af Gyldendal - "Metoder i idrætsforskning" udgivet af Munksgaard

Bøger af Laila Susanne Ottesen

Laila Susanne Ottesen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Laila Susanne Ottesen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Ottesen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Grundbog i idrætssociologi" af Laila Susanne Ottesen

Hos Bog & idé er "Grundbog i idrætssociologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Laila Susanne Ottesen "Grundbog i idrætssociologi"

Det er muligt at købe Laila Susanne Ottesens "Grundbog i idrætssociologi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Laila Susanne Ottesen