Bog & idéLaine Publishing

Bøger skrevet af Laine Publishing

Læs mere om Laine Publishing
1 produkter
1 produkter
52 weeks of shawls
52 weeks of shawlsLaine Publishing
479,95 DKK
Indbundet
(0)
52 weeks of shawls

Mere om Laine Publishing

Laine Publishing har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "52 weeks of shawls". Det er Laine Publishing, der har publiceret den på engelsk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"52 weeks of shawls" af Laine Publishing

Det er muligt at købe Laine Publishings "52 weeks of shawls" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Laine Publishing, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Publishing, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Laine Publishing