Bog & idéLamies Nassri

Bøger skrevet af Lamies Nassri

Læs mere om Lamies Nassri
1 produkter
1 produkter
Kultur for sundhedsprofessionelle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultur for sundhedsprofessionelleHanne Bess Boelsbjerg
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultur for sundhedsprofessionelle

Mere om Lamies Nassri

Du kan kun finde en enkelt bog af Lamies Nassri her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kultur for sundhedsprofessionelle". Den er udgivet af Gads Forlag på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lamies Nassris "Kultur for sundhedsprofessionelle"

"Kultur for sundhedsprofessionelle" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lamies Nassri fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lamies Nassri