Bog & idéLara Prescott

Bøger skrevet af Lara Prescott

Læs mere om Lara Prescott
4 produkter
4 produkter
The Secrets We Kept
The Secrets We KeptLara Prescott
169,95 DKK
Paperback
(0)
The Secrets We Kept
Alt hvad vi var
STREAM
Alt hvad vi varLara Prescott
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Alt hvad vi var
Alt hvad vi var
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alt hvad vi varLara Prescott
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Alt hvad vi var
Alt hvad vi var
Alt hvad vi varLara Prescott
89,95 DKK
EBOG
(0)
Alt hvad vi var

Mere om Lara Prescott

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Lara Prescott. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Prescotts seneste bøger.
Bøgerne fra Lara Prescott tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Alt hvad vi var" udgivet af Modtryk - "Alt hvad vi var" udgivet af Modtryk - "Alt hvad vi var" udgivet af Modtryk - "The Secrets We Kept" udgivet af Hutchinson

Bøger af Lara Prescott

Der er fire tilgængelige bøger af Lara Prescott hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Lara Prescott fås i udvalgte formater. Bøgerne af Prescott er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Alt hvad vi var" af Lara Prescott

Hos Bog & idé er "Alt hvad vi var" tilgængelig som lydbog. Lara Prescotts "Alt hvad vi var" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modtryk.

"Alt hvad vi var" af Lara Prescott

Det er muligt at købe Lara Prescotts "Alt hvad vi var" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Alt hvad vi var" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Modtryk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lara Prescott