Bog & idéLara Zmukic

Bøger skrevet af Lara Zmukic

Læs mere om Lara Zmukic
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Serbia: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Serbia: The essential guide to customs & cultureLara Zmukic
99,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Serbia: The essential guide to customs & culture

Mere om Lara Zmukic

Der er kun én bog af Lara Zmukic tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Culture Smart Serbia: The essential guide to customs & culture". Det er Kuperard, der har publiceret den på engelsk. "Culture Smart Serbia: The essential guide to customs & culture" er desuden en del af serien "Culture Smart".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lara Zmukics "Culture Smart Serbia: The essential guide to customs & culture"

"Culture Smart Serbia: The essential guide to customs & culture" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Zmukics serie "Culture Smart". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Kuperard.

Endnu en af Lara Zmukic fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lara Zmukic