Bog & idéLars Ahn Pedersen

Bøger skrevet af Lars Ahn Pedersen

Læs mere om Lars Ahn Pedersen
1 produkter
1 produkter
Bag spejlet og videre
Bag spejlet og videreKim Heyst
339,95 DKK
Hardback
(0)
Bag spejlet og videre

Mere om Lars Ahn Pedersen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Lars Ahn Pedersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bag Adonais spejl" udgivet af Kandor - "Til deres dages ende" udgivet af Kandor - "Vampyr" udgivet af Kandor - "Prisen på magi" udgivet af Kandor - "Monster" udgivet af Kandor - "Drifter" udgivet af Kandor - "Månebase Rødhætte og andre SF noveller" udgivet af Science Fiction Cirklen - "Velkommen til dybet" udgivet af Tellerup A/S

Lars Ahn Pedersens bøger

Du kan finde otte bøger af Lars Ahn Pedersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Pedersens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bag Adonais spejl" af Lars Ahn Pedersen

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Pedersen, kan du godt glæde dig. Det er Kandor, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Til deres dages ende" af Lars Ahn Pedersen

Dette er en også en fantastisk bog fra Pedersen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Kandor, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Ahn Pedersen