Bog & idéLars Anders Kulbrandstad

Bøger skrevet af Lars Anders Kulbrandstad

Læs mere om Lars Anders Kulbrandstad
1 produkter
1 produkter
Språkreiser : festskrift til Anne Golden på 70-årsdagen 14. juli 2020
Språkreiser : festskrift til Anne Golden på 70-årsdagen 14. juli 2020Lars Anders Kulbrandstad
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Språkreiser : festskrift til Anne Golden på 70-årsdagen 14. juli 2020

Mere om Lars Anders Kulbrandstad

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Lars Anders Kulbrandstad. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kulbrandstads bøger.
Bøgerne fra Lars Anders Kulbrandstad udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Språkreiser : festskrift til Anne Golden på 70-årsdagen 14. juli 2020" udgivet af Novus forlag - "Tospråklighet, minoritetsspråk og minoritetsundervisning" udgivet af Gyldendal akademisk

Lars Anders Kulbrandstads bøger

Lars Anders Kulbrandstad har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Kulbrandstads bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Kulbrandstad er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Språkreiser : festskrift til Anne Golden på 70-årsdagen 14. juli 2020" af Lars Anders Kulbrandstad

Hos Bog & idé er "Språkreiser : festskrift til Anne Golden på 70-årsdagen 14. juli 2020" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Novus forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på flere sprog.

Lars Anders Kulbrandstad "Tospråklighet, minoritetsspråk og minoritetsundervisning"

"Tospråklighet, minoritetsspråk og minoritetsundervisning" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Anders Kulbrandstad