Bog & idéLars Anker Angantyr

Bøger skrevet af Lars Anker Angantyr

Læs mere om Lars Anker Angantyr
1 produkter
1 produkter
Hva' for en fisk?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hva' for en fisk?Lars Anker Angantyr
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Hva' for en fisk?

Mere om Lars Anker Angantyr

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Lars Anker Angantyr. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Angantyr.
Bøgerne fra Lars Anker Angantyr findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hva' for en fisk?" udgivet af Life Publishing - "Wild wonders of Europe" udgivet af Life Publishing

Mere om Lars Anker Angantyrs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Lars Anker Angantyr hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille Angantyrs bøger som hæftet. Angantyrs bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Life Publishing.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Anker Angantyrs "Hva' for en fisk?"

"Hva' for en fisk?" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Life Publishing.

Lars Anker Angantyr "Wild wonders of Europe"

Hos Bog & idé er "Wild wonders of Europe" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på mul og er publiceret af Life Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Anker Angantyr