Bog & idéLars Bengtsson

Bøger skrevet af Lars Bengtsson

Læs mere om Lars Bengtsson
1 produkter
1 produkter
Bildbibliografi över Astrid Lindgrens skrifter 1921-2010
Bildbibliografi över Astrid Lindgrens skrifter 1921-2010Lars Bengtsson
499,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Bildbibliografi över Astrid Lindgrens skrifter 1921-2010

Mere om Lars Bengtsson

Du kan kun købe en enkelt bog af Lars Bengtsson her hos Bog & idé. Bogen hedder "Bildbibliografi över Astrid Lindgrens skrifter 1921-2010". Det er Salikon, der har publiceret den på svensk. "Bildbibliografi över Astrid Lindgrens skrifter 1921-2010" er desuden tilknyttet serien "Skrifter utgivna av Svenska barnboksinstitutet".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Bengtssons "Bildbibliografi över Astrid Lindgrens skrifter 1921-2010"

Hos Bog & idé er "Bildbibliografi över Astrid Lindgrens skrifter 1921-2010" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i Bengtssons serie "Skrifter utgivna av Svenska barnboksinstitutet". Det er Salikon, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Bengtsson, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Bengtsson