Bog & idéLars Bergholdt

Bøger skrevet af Lars Bergholdt

Læs mere om Lars Bergholdt
2 produkter
2 produkter
Udepædagogik – naturligvis!
Udepædagogik – naturligvis!Lars Bergholdt
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Udepædagogik – naturligvis!
Udepædagogik – naturligvis!
Udepædagogik – naturligvis!Lars Bergholdt
549,95 DKK
EBOG
(1)
Udepædagogik – naturligvis!

Mere om Lars Bergholdt

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger skrevet af Lars Bergholdt. På listen nedenfor finder du Bergholdts seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udepædagogik – naturligvis!" udgivet af Frydenlund - "Innovation i uddannelse og profession" udgivet af Frydenlund - "Innovation i uddannelse og profession" udgivet af Frydenlund - "Udepædagogik - naturligvis!" udgivet af Frydenlund

Bøger af Lars Bergholdt

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Lars Bergholdt hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Lars Bergholdt kommer i samtlige formater. Bøgerne af Bergholdt er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Frydenlund.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Udepædagogik – naturligvis!" af Lars Bergholdt

Det er muligt at købe Lars Bergholdts "Udepædagogik – naturligvis!" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lars Bergholdt "Innovation i uddannelse og profession"

Det er muligt at købe Lars Bergholdts "Innovation i uddannelse og profession" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Innovation i uddannelse og profession" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Bergholdt