Bog & idéLars Birkeå

Bøger skrevet af Lars Birkeå

Læs mere om Lars Birkeå
6 produkter
6 produkter
Arveloven - Studiehæfte
Arveloven - StudiehæfteLars Birkeå
299,95 DKK
Paperback
(0)
Arveloven - Studiehæfte
Lejeloven - Studiehæfte
Lejeloven - StudiehæfteLars Birkeå
399,95 DKK
Paperback
(0)
Lejeloven - Studiehæfte
Hvad MÅ drengen hedde? - 2011
Hvad MÅ drengen hedde? - 2011Lars Birkeå
399,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Hvad MÅ drengen hedde? - 2011
Inddrivelsesloven - Studiehæfte
Inddrivelsesloven - StudiehæfteLars Birkeå
199,95 DKK
Paperback
(0)
Inddrivelsesloven - Studiehæfte
Skatteforvaltningsloven - Studiehæfte
Skatteforvaltningsloven - StudiehæfteLars Birkeå
259,95 DKK
Paperback
(0)
Skatteforvaltningsloven - Studiehæfte
Hvad MÅ pigen hedde? - 2011
Hvad MÅ pigen hedde? - 2011Lars Birkeå
399,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Hvad MÅ pigen hedde? - 2011

Mere om Lars Birkeå

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Lars Birkeå. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Birkeås bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Straffeloven - Studiehæfte" udgivet af Obligator - "Arveloven - Studiehæfte" udgivet af Forlaget Obligator Smba - "Hvad MÅ pigen hedde? - 2011" udgivet af Obligator - "Skatteforvaltningsloven - Studiehæfte" udgivet af Forlaget Obligator Smba - "Hvad MÅ drengen hedde? - 2011" udgivet af Obligator - "Straffeloven - Studiehæfte" udgivet af Obligator - "Inddrivelsesloven - Studiehæfte" udgivet af Forlaget Obligator Smba - "Lejeloven - Studiehæfte" udgivet af Forlaget Obligator Smba

Bøger skrevet af Lars Birkeå

Lars Birkeå har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Birkeå som paperback. Bøgerne af Birkeå er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Straffeloven - Studiehæfte" af Lars Birkeå

"Straffeloven - Studiehæfte" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Obligator.

Lars Birkeå "Arveloven - Studiehæfte"

Det er muligt at købe Lars Birkeås "Arveloven - Studiehæfte" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Obligator Smba, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Birkeå