Bog & idéLars Bjørknæs

Bøger skrevet af Lars Bjørknæs

Læs mere om Lars Bjørknæs
1 produkter
1 produkter
Fodboldens myter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fodboldens myterLars Bjørknæs
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Fodboldens myter

Mere om Lars Bjørknæs

Lars Bjørknæs har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bjørknæs' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fodboldens myter" udgivet af Journalista - "Mytetjek - DRs røde lejesvende" udgivet af DreamLitt - "Folkemødet A/S" udgivet af DreamLitt

Lars Bjørknæs' bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Lars Bjørknæs hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lars Bjørknæs kan købes i udvalgte formater. Bjørknæs' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Bjørknæs' "Fodboldens myter"

Hos Bog & idé er "Fodboldens myter" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Journalista.

Lars Bjørknæs "Mytetjek - DRs røde lejesvende"

"Mytetjek - DRs røde lejesvende" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Mytetjek - DRs røde lejesvende" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er DreamLitt, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Bjørknæs