Bog & idéLars Björklund

Bøger skrevet af Lars Björklund

Læs mere om Lars Björklund
1 produkter
1 produkter
Identitet og opgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Identitet og opgaveLars Björklund og Kerstin Dillmar
157,66 DKK
Hæftet
(1)
Identitet og opgave

Mere om Lars Björklund

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Lars Björklund. På listen nedenfor ser du Björklunds seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Identitet og opgave" udgivet af Eksistensen - "Det som giver håbet liv" udgivet af Eksistensen - "En skygge af kærlighed" udgivet af Unitas - "Mod til at gøre ingenting" udgivet af Unitas - "Hvordan skal jeg klare det?" udgivet af Unitas Forlag - "Ord og tavshed" udgivet af Unitas - "I sorgen" udgivet af Unitas

Mere om Lars Björklunds bøger

Du kan bestille syv bøger af Lars Björklund her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lars Björklund kan købes i samtlige formater. Björklunds bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Identitet og opgave" af Lars Björklund

"Identitet og opgave" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lars Björklund "Det som giver håbet liv"

Hos Bog & idé er "Det som giver håbet liv" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Björklund