Bog & idéLars Bo Ebskov

Bøger skrevet af Lars Bo Ebskov

Læs mere om Lars Bo Ebskov
1 produkter
1 produkter
Kirurgi i akutmodtagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgi i akutmodtagelseMartin Døssing
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kirurgi i akutmodtagelse

Mere om Lars Bo Ebskov

Der findes en del bøger af Lars Bo Ebskov tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Ebskovs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirurgi i akutmodtagelse" udgivet af Gyldendal - "Skadestuekirurgi" udgivet af Munksgaard Danmark

Lars Bo Ebskovs bøger

Lars Bo Ebskov har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Ebskov fås blot som hæftet. Bøgerne af Ebskov er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kirurgi i akutmodtagelse" af Lars Bo Ebskov

Hos Bog & idé er "Kirurgi i akutmodtagelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Skadestuekirurgi" af Lars Bo Ebskov

"Skadestuekirurgi" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard Danmark, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Bo Ebskov