Bog & idéLars Bo Gundersen

Bøger skrevet af Lars Bo Gundersen

Læs mere om Lars Bo Gundersen
2 produkter
2 produkter
Hej logik
Hej logikLars Bo Gundersen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Hej logik
Hej logik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hej logikLars Bo Gundersen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Hej logik

Mere om Lars Bo Gundersen

Der findes forskellige bøger skrevet af Lars Bo Gundersen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Gundersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hej logik" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hej logik" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Lars Bo Gundersens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Lars Bo Gundersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Gundersens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Gundersen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Bo Gundersens "Hej logik"

"Hej logik" er tilgængelig som ebog. "Hej logik" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Lars Bo Gundersen "Hej logik"

Hos Bog & idé er "Hej logik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Bo Gundersen