Bog & idéLars Bo Svendsen

Bøger skrevet af Lars Bo Svendsen

Læs mere om Lars Bo Svendsen
2 produkter
2 produkter
Kirurgi i akutmodtagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgi i akutmodtagelseMartin Døssing
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kirurgi i akutmodtagelse
Kirurgisk Kompendium Kittelbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgisk Kompendium KittelbogJens Hillingsø
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Kirurgisk Kompendium Kittelbog

Mere om Lars Bo Svendsen

Der findes forskellige bøger fra Lars Bo Svendsen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Svendsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Kirurgi i akutmodtagelse" udgivet af Gyldendal - "Kirurgisk Kompendium Kittelbog" udgivet af Gyldendal - "Skadestuekirurgi" udgivet af Munksgaard Danmark

Bøger skrevet af Lars Bo Svendsen

Der er syv tilgængelige udgivelser af Lars Bo Svendsen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Svendsens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Svendsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Bo Svendsens "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lars Bo Svendsen "Basisbog i medicin og kirurgi"

"Basisbog i medicin og kirurgi" er til salg som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Bo Svendsen