Bog & idéLars Boje Mortensen

Bøger skrevet af Lars Boje Mortensen

Læs mere om Lars Boje Mortensen
7 produkter
7 produkter
Saxos Danmarkshistorie
Saxos DanmarkshistorieSaxo Grammaticus
399,95 DKK
Indbundet
(1)
Saxos Danmarkshistorie
Dansk litteraturs historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk litteraturs historieJan Zimmermann
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk litteraturs historie
Historia Norwegie
Historia NorwegieInger Ekrem
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Historia Norwegie
Saxo
SaxoLars Boje Mortensen
129,95 DKK
Indbundet
(4)
Saxo
Saxo
SaxoLars Boje Mortensen
79,95 DKK
Lydbog
(4)
Saxo
Saxo
SaxoLars Boje Mortensen
79,95 DKK
EBOG
(4)
Saxo
Medieval Narratives between History and Fiction
Medieval Narratives between History and FictionPanagiotis A. Agapitos
439,95 DKK
HARDBACK
(0)
Medieval Narratives between History and Fiction

Mere om Lars Boje Mortensen

Der er en del bøger fra Lars Boje Mortensen tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Mortensens bogudgivelser.
Bøgerne fra Lars Boje Mortensen kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Saxo" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Saxo" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Saxo " i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Medieval Narratives between History and Fiction" udgivet af Museum Tusculanum¤University of Copenhagen - "Dansk litteraturs historie" udgivet af Gyldendal - "Historia Norwegie" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger skrevet af Lars Boje Mortensen

Lars Boje Mortensen har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Lars Boje Mortensen kommer i samtlige formater. Mortensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Boje Mortensens "Saxo"

Hos Bog & idé er "Saxo" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Saxo" af Lars Boje Mortensen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Mortensens serie "100 danmarkshistorier". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Saxo" af Lars Boje Mortensen

"Saxo" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Saxo" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Mortensens serie "100 danmarkshistorier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Boje Mortensen