Bog & idéLars Boje Saxo

Bøger skrevet af Lars Boje Saxo

Læs mere om Lars Boje Saxo
1 produkter
1 produkter
Saxo
SaxoLars Boje Saxo
79,95 DKK
EBOG
(4)
Saxo

Mere om Lars Boje Saxo

Lars Boje Saxo har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Saxo". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet den på dansk. "Saxo" er desuden en del af serien "100 danmarkshistorier".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Boje Saxos "Saxo"

Hos Bog & idé er "Saxo" tilgængelig som ebog. Med "Saxo" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "100 danmarkshistorier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Saxo, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Boje Saxo