Bog & idéLars Breinholt Søndergaard

Bøger skrevet af Lars Breinholt Søndergaard

Læs mere om Lars Breinholt Søndergaard
1 produkter
1 produkter
Pædagogik og skoleledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogik og skoleledelseKatja Munch Thorsen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogik og skoleledelse

Mere om Lars Breinholt Søndergaard

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger skrevet af Lars Breinholt Søndergaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Søndergaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Universitetsskolen" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Pædagogik og skoleledelse" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lars Breinholt Søndergaard

Du kan bestille to bøger af Lars Breinholt Søndergaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Søndergaards bøger fås i udvalgte formater. Søndergaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Universitetsskolen" af Lars Breinholt Søndergaard

Det er muligt at købe Lars Breinholt Søndergaards "Universitetsskolen" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.

"Pædagogik og skoleledelse" af Lars Breinholt Søndergaard

Det er muligt at købe Lars Breinholt Søndergaards "Pædagogik og skoleledelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Breinholt Søndergaard