Bog & idéLars Chr. Nørbach

Bøger skrevet af Lars Chr. Nørbach

Læs mere om Lars Chr. Nørbach
2 produkter
2 produkter
Mellem hammer og kors
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellem hammer og korsLars Chr. Nørbach
165,96 DKK
Indbundet
(1)
Mellem hammer og kors
Mellem hammer og kors
Mellem hammer og korsLars Chr. Nørbach
69,95 DKK
EBOG
(0)
Mellem hammer og kors

Mere om Lars Chr. Nørbach

Der findes en del bøger fra Lars Chr. Nørbach tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Nørbach.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mellem hammer og kors" udgivet af SAGA Egmont - "Mellem hammer og kors" udgivet af Hovedland¤Nordjyllands Historiske Museum

Bøger skrevet af Lars Chr. Nørbach

Du kan finde to bøger af Lars Chr. Nørbach her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Nørbachs bøger fås i samtlige formater. Nørbachs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mellem hammer og kors" af Lars Chr. Nørbach

Hos Bog & idé er "Mellem hammer og kors" tilgængelig som ebog. "Mellem hammer og kors" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Mellem hammer og kors" af Lars Chr. Nørbach

Det er muligt at købe Lars Chr. Nørbachs "Mellem hammer og kors" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Hovedland¤Nordjyllands Historiske Museum, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Chr. Nørbach