Bog & idéLars Christian Aagerup

Bøger skrevet af Lars Christian Aagerup

Læs mere om Lars Christian Aagerup
3 produkter
3 produkter
Pædagogens undersøgelsesmetoder
Pædagogens undersøgelsesmetoderLars Christian Aagerup
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogens undersøgelsesmetoder
Socialrådgiverens undersøgelsesmetoder
Socialrådgiverens undersøgelsesmetoderTine Nielsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgiverens undersøgelsesmetoder
Lærerens undersøgelsesmetoder
Lærerens undersøgelsesmetoderKatrine Willaa
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærerens undersøgelsesmetoder

Mere om Lars Christian Aagerup

Lars Christian Aagerup har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Aagerup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Temaer og aktiviteter i social- og specialpædagogik" udgivet af Gyldendal - "Socialrådgiverens undersøgelsesmetoder" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik med psykologi " i serien "Social og sundhedsassistenter" udgivet af Munksgaard Danmark - "Lærerens undersøgelsesmetoder" udgivet af Gyldendal - "Pædagogens undersøgelsesmetoder" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik - Pædagogisk assistent" i serien "Paletten" udgivet af Munksgaard - "Personlige kompetencer" i serien "Social og sundhedsassistenter" udgivet af Munksgaard Danmark

Bøger skrevet af Lars Christian Aagerup

Du kan bestille syv bøger af Lars Christian Aagerup her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Lars Christian Aagerup bøger i flere formater. Aagerup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Temaer og aktiviteter i social- og specialpædagogik" af Lars Christian Aagerup

Hos Bog & idé er "Temaer og aktiviteter i social- og specialpædagogik" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Aagerup, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lars Christian Aagerup "Socialrådgiverens undersøgelsesmetoder"

Hos Bog & idé er "Socialrådgiverens undersøgelsesmetoder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Christian Aagerup