Bog & idéLars Damkjær

Bøger skrevet af Lars Damkjær

Læs mere om Lars Damkjær
7 produkter
7 produkter
Mindre stress mere nærvær
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mindre stress mere nærværLars Damkjær
157,66 DKK
Hæftet
(0)
Mindre stress mere nærvær
Lykkeridder
LykkeridderLars Damkjær
79,95 DKK
EBOG
(3)
Lykkeridder
Samadhi
SamadhiLars Damkjær
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Samadhi
Lykkeridder
BOEGERTILSTAERKPRIS
LykkeridderLars Damkjær
99,56 DKK
Hæftet
(0)
Lykkeridder
Lykkeridder
BOEGERTILSTAERKPRIS
SamadhiLars Damkjær
66,36 DKK
Hæftet
(0)
Samadhi
Telerehabilitering
TelerehabiliteringKristian Kidholm
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Telerehabilitering
Lykkeridder
SamadhiLars Damkjær
79,95 DKK
EBOG
(0)
Samadhi

Mere om Lars Damkjær

Der findes mange bøger skrevet af Lars Damkjær online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Damkjærs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samadhi" udgivet af Nærvær - "Mindre stress mere nærvær" udgivet af Lars Damkjær - "Pages d'écriture" udgivet af Gyldendal - "Telerehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Lykkeridder" udgivet af Saxo Publish - "Pages d\'écriture" udgivet af Gyldendal - "Samadhi" udgivet af Lars Damkjær - "Mindre stress, mere nærvær" udgivet af Nyt Nordisk Forlag - "Samadhi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Samadhi" udgivet af Nærvær - "Mindre stress; mere nærvær" udgivet af Gyldendal - "Samadhi" udgivet af Siesta - "Lykkeridder" udgivet af Saxo Publish

Lars Damkjærs bøger

Der er 13 tilgængelige bøger af Lars Damkjær hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Damkjærs bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Damkjær lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Samadhi" af Lars Damkjær

"Samadhi" kan købes online som lydbog. Lars Damkjærs "Samadhi" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Nærvær, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Lars Damkjær "Mindre stress mere nærvær"

Hos Bog & idé er "Mindre stress mere nærvær" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lars Damkjær.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Damkjær