Bog & idéLars Dencik

Bøger skrevet af Lars Dencik

Læs mere om Lars Dencik
1 produkter
1 produkter
Familie og børn i en opbrudstid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Familie og børn i en opbrudstidLars Dencik
413,96 DKK
Hæftet
(0)
Familie og børn i en opbrudstid

Mere om Lars Dencik

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Lars Dencik. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dencik.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mennesket i postmoderniseringen" i serien "Mesterstykker" udgivet af Billesø & Baltzer - "Familie og børn i en opbrudstid" udgivet af HansReitzels - "Familie og børn i en opbrudstid" udgivet af Gyldendal - "Børn og familie i det postmoderne samfund" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Lars Dencik

Der er fire tilgængelige bøger af Lars Dencik hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Lars Dencik bøger i flere forskellige formater. Denciks bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mennesket i postmoderniseringen" af Lars Dencik

Hos Bog & idé er "Mennesket i postmoderniseringen" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Dencik, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "Mesterstykker". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Billesø & Baltzer.

Lars Dencik "Familie og børn i en opbrudstid"

Hos Bog & idé er "Familie og børn i en opbrudstid" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Familie og børn i en opbrudstid" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Dencik