Bog & idéLars Dybdahl (red.)

Bøger skrevet af Lars Dybdahl (red.)

Læs mere om Lars Dybdahl (red.)
2 produkter
2 produkter
101 danske designikoner
101 danske designikonerLars Dybdahl (red.)
349,95 DKK
Indbundet
(4)
101 danske designikoner
Dansk designhistorie 1+2
Dansk designhistorie 1+2Lars Dybdahl (red.)
599,95 DKK
Indbundet
(5)
Dansk designhistorie 1+2

Mere om Lars Dybdahl (red.)

Hvis du søger en bog fra Lars Dybdahl (red.), kan du vælge i mellem et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du -s seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Lars Dybdahl (red.) tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "101 danish design icons." udgivet af Strandberg Publishing - "101 danske designikoner" udgivet af Strandberg Publishing¤i samarbejde med Designmuseum Danmark - "101 DANSKE DESIGNIKONER" udgivet af -

Mere om Lars Dybdahl (red.)s bøger

Du kan købe tre bøger af Lars Dybdahl (red.) her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Lars Dybdahl (red.) bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"101 danish design icons." af Lars Dybdahl (red.)

Det er muligt at købe Lars Dybdahl (red.)s "101 danish design icons." som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Lars Dybdahl (red.) "101 danske designikoner"

Det er muligt at købe Lars Dybdahl (red.)s "101 danske designikoner" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing¤i samarbejde med Designmuseum Danmark.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Dybdahl (red.)