Bog & idéLars Dybdahl

Bøger skrevet af Lars Dybdahl

Læs mere om Lars Dybdahl
4 produkter
4 produkter
Axel Salto
Axel SaltoLars Dybdahl
349,95 DKK
Indbundet
(3)
Axel Salto
Karen Bennicke
Karen BennickeLisbeth Bonde
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Karen Bennicke
Karen Bennicke
BOEGERTILSTAERKPRIS
Karen BennickeAllison Britten
290,46 DKK
Indbundet
(1)
Karen Bennicke
Rum i transformationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rum i transformationerLars Dybdahl
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Rum i transformationer

Mere om Lars Dybdahl

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Lars Dybdahl. På listen nedenfor finder du de seneste af Dybdahls udgivelser.
Bøgerne fra Lars Dybdahl udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Axel Salto" udgivet af Strandberg Publishing - "Rum i transformationer" udgivet af Wunderbuch - "Pladecovers" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Design: Køkkenet" udgivet af Gyldendal - "Design: Stolen" udgivet af Gyldendal - "The danish furniture boom 1945-1975" udgivet af Strandberg Publishing - "Klædt på til skindet" udgivet af Forlagets Vandkunsten - "Det danske møbelboom 1945-1975" udgivet af Strandberg Publishing - "Spatial destabilization" udgivet af Strandberg Publishing - "Den globale plakat" udgivet af Nyt Nordisk Forlag - "101 danish design icons." udgivet af Strandberg Publishing - "Rumlig destabilisering" udgivet af Strandberg Publishing - "Dansk design nu" udgivet af Strandberg Publishing - "101 danske designikoner" udgivet af Strandberg Publishing¤i samarbejde med Designmuseum Danmark - "Dansk design 1945-1975" udgivet af Gyldendal - "101 DANSKE DESIGNIKONER" udgivet af -

Bøger af Lars Dybdahl

Lars Dybdahl har 16 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Lars Dybdahl kommer i samtlige formater. Dybdahls bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Dybdahls "Axel Salto"

Hos Bog & idé er "Axel Salto" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Rum i transformationer" af Lars Dybdahl

Hos Bog & idé er "Rum i transformationer" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Wunderbuch.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Dybdahl