Bog & idéLars Emil Foder

Bøger skrevet af Lars Emil Foder

Læs mere om Lars Emil Foder
1 produkter
1 produkter
Kun for idioter #4-6½
Kun for idioter #4-6½Lars Emil Foder
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Kun for idioter #4-6½

Mere om Lars Emil Foder

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Lars Emil Foder, kan du vælge i mellem et bredt udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Foder.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spillekort med digte" udgivet af Ekbátana - "Fabelagtigheder" udgivet af Ekbátana - "OEHL Den poet har pels " i serien "OEHL" udgivet af Ekbátana - "Natatlas" udgivet af Ekbátana

Lars Emil Foders bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Lars Emil Foder hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Foders bøger fås i samtlige formater. Foder har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Ekbátana.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Emil Foders "Spillekort med digte"

Det er muligt at købe Lars Emil Foders "Spillekort med digte" som kort. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Lars Emil Foder. Det er Ekbátana, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Lars Emil Foder "Fabelagtigheder"

Det er muligt at købe Lars Emil Foders "Fabelagtigheder" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ekbátana.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Emil Foder