Bog & idéLars Emmerik Damgaard Knudsen

Bøger skrevet af Lars Emmerik Damgaard Knudsen

Læs mere om Lars Emmerik Damgaard Knudsen
3 produkter
3 produkter
Temaer og aktiviteter i skole- og fritidspædagogik
Temaer og aktiviteter i skole- og fritidspædagogikHelle Rabøl Hansen
329,95 DKK
Bog
(0)
Temaer og aktiviteter i skole- og fritidspædagogik
Praksisfaglighed i skolen
Praksisfaglighed i skolenKaren Seierøe Barfod
459,95 DKK
Paperback
(1)
Praksisfaglighed i skolen
Relationer mellem teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Relationer mellem teori og praksisLars Emmerik Damgaard Knudsen
242,96 DKK
Hæftet
(1)
Relationer mellem teori og praksis

Mere om Lars Emmerik Damgaard Knudsen

Der findes mange bøger af Lars Emmerik Damgaard Knudsen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Knudsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Åben skole" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Relationer mellem teori og praksis" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Lars Emmerik Damgaard Knudsen

Der er to tilgængelige bøger af Lars Emmerik Damgaard Knudsen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Knudsen som hæftet. Knudsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Åben skole" af Lars Emmerik Damgaard Knudsen

Hos Bog & idé er "Åben skole" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Relationer mellem teori og praksis" af Lars Emmerik Damgaard Knudsen

Hos Bog & idé er "Relationer mellem teori og praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Emmerik Damgaard Knudsen