Bog & idéLars Ericson Wolke

Bøger skrevet af Lars Ericson Wolke

Læs mere om Lars Ericson Wolke
3 produkter
3 produkter
Svenskar i krig för Danmark  : 1848-1864
Svenskar i krig för Danmark : 1848-18641848-1864
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Svenskar i krig för Danmark : 1848-1864
Sten Sture den yngre : en biografi
Sten Sture den yngre : en biografien biografi
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Sten Sture den yngre : en biografi
Sjömakt och sjöfolk : den svenska flottan under 500 år
Sjömakt och sjöfolk : den svenska flottan under 500 ården svenska flottan under 500 år
359,95 DKK
Indbundet
(0)
Sjömakt och sjöfolk : den svenska flottan under 500 år

Mere om Lars Ericson Wolke

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lars Ericson Wolke. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Wolkes udgivelser.
Bøgerne fra Lars Ericson Wolke tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Från dansk krigstjänst 1848-1849 : Gustaf Envalls dagbok och Carl Fredrik Wilhelm Gripenbergs berättelse" udgivet af Kgl. Samf. f.utg. av handskifter rör. Skandinaviens historia - "Mellan Neva och Nordsjön : förutsättningar för att genomföra väpnad strid i Östersjöområdet" udgivet af Nordic Academic Press - "Trediveårskrigen" udgivet af Politiken - "Kapare och pirater : i Nordeuropa under 800 år" udgivet af Historiska Media - "Det Stockholmske Blodbad" udgivet af Askholm

Bøger skrevet af Lars Ericson Wolke

Der er fem tilgængelige udgivelser af Lars Ericson Wolke hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Wolkes bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Wolke er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Ericson Wolkes "Från dansk krigstjänst 1848-1849 : Gustaf Envalls dagbok och Carl Fredrik Wilhelm Gripenbergs berättelse"

"Från dansk krigstjänst 1848-1849 : Gustaf Envalls dagbok och Carl Fredrik Wilhelm Gripenbergs berättelse" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Kgl. Samf. f.utg. av handskifter rör. Skandinaviens historia, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

"Mellan Neva och Nordsjön : förutsättningar för att genomföra väpnad strid i Östersjöområdet" af Lars Ericson Wolke

Det er muligt at købe Lars Ericson Wolkes "Mellan Neva och Nordsjön : förutsättningar för att genomföra väpnad strid i Östersjöområdet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Nordic Academic Press, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Ericson Wolke