Bog & idéLars Erik Skovgaard

Bøger skrevet af Lars Erik Skovgaard

Læs mere om Lars Erik Skovgaard
2 produkter
2 produkter
Økonomisk Vækst og Velstand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Økonomisk Vækst og VelstandErhverv div.
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Økonomisk Vækst og Velstand
Økonomisk vækst og velstand i Danmark
Økonomisk vækst og velstand i DanmarkFrederik I. Pedersen
289,95 DKK
EBOG
(0)
Økonomisk vækst og velstand i Danmark

Mere om Lars Erik Skovgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Lars Erik Skovgaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Skovgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Trafik og kommunikation" udgivet af Alinea - "Den globale økonomi" udgivet af Alinea - "Politik og partier - i dagens Danmark " i serien "Aktuel historie" udgivet af Munksgaard - "Arbejdsløsheds-Danmark " i serien "Aktuel historie" udgivet af Munksgaard - "Unge og privatøkonomi" i serien "Ind i samfundsfaget" udgivet af Alinea - "Den grønne udfordring" udgivet af Columbus

Mere om Lars Erik Skovgaards bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Lars Erik Skovgaard hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Lars Erik Skovgaard kommer i flere forskellige formater. Skovgaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Trafik og kommunikation" af Lars Erik Skovgaard

"Trafik og kommunikation" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.

"Den globale økonomi" af Lars Erik Skovgaard

Det er muligt at købe Lars Erik Skovgaards "Den globale økonomi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Erik Skovgaard