Bog & idéLars Falk

Bøger skrevet af Lars Falk

Læs mere om Lars Falk
1 produkter
1 produkter
Håndbog for ovnfreaks
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog for ovnfreaksLars Falk
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog for ovnfreaks

Mere om Lars Falk

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Lars Falk. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Falk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog for ovnfreaks" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Just DUIT!" udgivet af Books on Demand

Mere om Lars Falks bøger

Du kan bestille to bøger af Lars Falk her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Falks bøger kommer i flere formater. Falks bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Håndbog for ovnfreaks" af Lars Falk

Det er muligt at købe Lars Falks "Håndbog for ovnfreaks" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lars Falk "Just DUIT!"

Det er muligt at købe Lars Falks "Just DUIT!" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Falk