Bog & idéLars Flemming Mogensen

Bøger skrevet af Lars Flemming Mogensen

Læs mere om Lars Flemming Mogensen
2 produkter
2 produkter
Verdensåret
VerdensåretLars Flemming Mogensen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Verdensåret
Herude ellers intet at bemærke
Herude ellers intet at bemærkeLars Flemming Mogensen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Herude ellers intet at bemærke

Mere om Lars Flemming Mogensen

Der findes mange bøger skrevet af Lars Flemming Mogensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Mogensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Herude ellers intet at bemærke" udgivet af mellemgaard - "November, Hotel" udgivet af Mellemgaard - "Et ubrydeligt bånd" udgivet af Lars Flemming Mogensen - "Verdensåret" udgivet af PrintXpress - "Et ubrydeligt bånd" udgivet af Historia

Bøger af Lars Flemming Mogensen

Der er fem tilgængelige bøger af Lars Flemming Mogensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Lars Flemming Mogensen bøger i et udvalg af formater. Mogensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Herude ellers intet at bemærke" af Lars Flemming Mogensen

Hos Bog & idé er "Herude ellers intet at bemærke" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Herude ellers intet at bemærke" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Lars Flemming Mogensen "November, Hotel"

Det er muligt at købe Lars Flemming Mogensens "November, Hotel" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "November, Hotel" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Flemming Mogensen