Bog & idéLars Flemming

Bøger skrevet af Lars Flemming

Læs mere om Lars Flemming
2 produkter
2 produkter
Verdensåret
VerdensåretLars Flemming Mogensen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Verdensåret
Herude ellers intet at bemærke
Herude ellers intet at bemærkeLars Flemming Mogensen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Herude ellers intet at bemærke

Mere om Lars Flemming

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Lars Flemming. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Flemming.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Herude ellers intet at bemærke" udgivet af mellemgaard - "November, Hotel" udgivet af Mellemgaard - "Et ubrydeligt bånd" udgivet af Lars Flemming Mogensen - "Verdensåret" udgivet af PrintXpress - "Et ubrydeligt bånd" udgivet af Historia

Mere om Lars Flemmings bøger

Lars Flemming har fem bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Lars Flemming bøger i et udvalg af formater. Flemmings bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Flemmings "Herude ellers intet at bemærke"

Hos Bog & idé er "Herude ellers intet at bemærke" tilgængelig som e-bog. "Herude ellers intet at bemærke" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

Lars Flemming "November, Hotel"

Det er muligt at købe Lars Flemmings "November, Hotel" som e-bog. Hvis du køber "November, Hotel" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Flemming