Bog & idéLars Franch Andersen

Bøger skrevet af Lars Franch Andersen

Læs mere om Lars Franch Andersen
1 produkter
1 produkter
Præventionsguide
BOEGERTILSTAERKPRIS
PræventionsguideCharlotte Wilken-Jensen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Præventionsguide

Mere om Lars Franch Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Lars Franch Andersen. På listen nedenfor har du Andersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Præventionsguide" udgivet af Gyldendal - "Præventionsguide" udgivet af Munksgaard

Bøger af Lars Franch Andersen

Lars Franch Andersen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Lars Franch Andersen kommer i forskellige formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Præventionsguide" af Lars Franch Andersen

Det er muligt at købe Lars Franch Andersens "Præventionsguide" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lars Franch Andersen "Præventionsguide"

Hos Bog & idé er "Præventionsguide" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Franch Andersen