Bog & idéLars Fredrik Svendsen

Bøger skrevet af Lars Fredrik Svendsen

Læs mere om Lars Fredrik Svendsen
1 produkter
1 produkter
Hverdagslivets følelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hverdagslivets følelserInger Glavind Bo
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagslivets følelser

Mere om Lars Fredrik Svendsen

Der er bare én bog af Lars Fredrik Svendsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Hverdagslivets følelser". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Hverdagslivets følelser" er desuden udgivet i serien "Sociologi".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Fredrik Svendsens "Hverdagslivets følelser"

Hos Bog & idé er "Hverdagslivets følelser" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lars Fredrik Svendsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Fredrik Svendsen