Bog & idéLars Geer Hammershøj

Bøger skrevet af Lars Geer Hammershøj

Læs mere om Lars Geer Hammershøj
2 produkter
2 produkter
Legekunst
LegekunstLars Geer Hammershøj
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Legekunst
Dannelse i uddannelsessystemet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dannelse i uddannelsessystemetLars Geer Hammershøj
251,96 DKK
Hæftet
(2)
Dannelse i uddannelsessystemet

Mere om Lars Geer Hammershøj

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Lars Geer Hammershøj. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hammershøj.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dannelse i uddannelsessystemet" udgivet af Gyldendal - "Kreativitet - et spørgsmål om dannelse" udgivet af Gyldendal - "Mellemværender" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Selvdannelse og socialitet" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet - "Den forholdte mening" i serien "DPI" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Dansk forskning i pædagogik og uddannelse" i serien "DPI" udgivet af Danmarks Pædagogiske Institut - "Leg gør os til mennesker" udgivet af Forlaget 55°NORD

Mere om Lars Geer Hammershøjs bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Lars Geer Hammershøj hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Hammershøjs bøger kommer i forskellige formater. Lars Geer Hammershøj bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dannelse i uddannelsessystemet" af Lars Geer Hammershøj

Det er muligt at købe Lars Geer Hammershøjs "Dannelse i uddannelsessystemet" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Lars Geer Hammershøj "Kreativitet - et spørgsmål om dannelse"

Det er muligt at købe Lars Geer Hammershøjs "Kreativitet - et spørgsmål om dannelse" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Geer Hammershøj