Bog & idéLars Gunnarsen

Bøger skrevet af Lars Gunnarsen

Læs mere om Lars Gunnarsen
3 produkter
3 produkter
Anvisning 241: Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger
Anvisning 241: Undersøgelse og vurdering af PCB i bygningerHelle Vibeke Andersen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 241: Undersøgelse og vurdering af PCB i bygninger
Anvisning 212: Energieffektive skoler
Anvisning 212: Energieffektive skolerDan Hoffmeyer
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 212: Energieffektive skoler
Anvisning 266: Småhuse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 266: SmåhuseNiels C. Bergsøe
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 266: Småhuse

Mere om Lars Gunnarsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Lars Gunnarsen. På listen nedenfor har du Gunnarsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skimmelsvampe i bygninger" udgivet af BUILD, Aalborg Universitet - "Hvidbog - Ventilation af eksisterende etageboliger" udgivet af SBi Forlag - "Småhuse - indeklima og energi " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Energieffektive skoler" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Energieffektive skoler " i serien "By og Byg resultater." udgivet af By og Byg, Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger af Lars Gunnarsen

Du kan bestille fem bøger af Lars Gunnarsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Gunnarsens bøger kommer i udvalgte formater. Gunnarsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Gunnarsens "Skimmelsvampe i bygninger"

Hos Bog & idé er "Skimmelsvampe i bygninger" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er BUILD, Aalborg Universitet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lars Gunnarsen "Hvidbog - Ventilation af eksisterende etageboliger"

"Hvidbog - Ventilation af eksisterende etageboliger" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er SBi Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Gunnarsen