Bog & idéLars H. Ehrensvärd Jensen

Bøger skrevet af Lars H. Ehrensvärd Jensen

Læs mere om Lars H. Ehrensvärd Jensen
1 produkter
1 produkter
Moderne uddannelse af jagthunde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moderne uddannelse af jagthundeLars H. Ehrensvärd Jensen
315,36 DKK
Indbundet
(0)
Moderne uddannelse af jagthunde

Mere om Lars H. Ehrensvärd Jensen

Der er blot én bog af Lars H. Ehrensvärd Jensen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Moderne uddannelse af jagthunde". Den er publiceret af Jagtforlaget på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Moderne uddannelse af jagthunde" af Lars H. Ehrensvärd Jensen

Det er muligt at købe Lars H. Ehrensvärd Jensens "Moderne uddannelse af jagthunde" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Jagtforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lars H. Ehrensvärd Jensen