Bog & idéLars Hamann & Gorm Præst Jørgensen

Bøger skrevet af Lars Hamann & Gorm Præst Jørgensen

Læs mere om Lars Hamann & Gorm Præst Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Fanden er løs
Fanden er løsGorm Præst Jørgensen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Fanden er løs

Mere om Lars Hamann & Gorm Præst Jørgensen

Hvis du mangler en bog af Lars Hamann & Gorm Præst Jørgensen, tilbyder vi et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fanden er løs" udgivet af Gyldendal - "Fanden er løs" udgivet af Gyldendal

Mere om Lars Hamann & Gorm Præst Jørgensens bøger

Du kan købe to bøger af Lars Hamann & Gorm Præst Jørgensen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Lars Hamann & Gorm Præst Jørgensen bøger i flere formater. Jørgensens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Hamann & Gorm Præst Jørgensens "Fanden er løs"

Det er muligt at købe Lars Hamann & Gorm Præst Jørgensens "Fanden er løs" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Fanden er løs" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fanden er løs" af Lars Hamann & Gorm Præst Jørgensen

Det er muligt at købe Lars Hamann & Gorm Præst Jørgensens "Fanden er løs" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Hamann & Gorm Præst Jørgensen