Bog & idéLars Hamann

Bøger skrevet af Lars Hamann

Læs mere om Lars Hamann
2 produkter
2 produkter
Fanden er løs
Fanden er løsGorm Præst Jørgensen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Fanden er løs
Tiggernes børn
Tiggernes børnGorm Præst Jørgensen
49,95 DKK
e-bog
(5)
Tiggernes børn

Mere om Lars Hamann

Der findes flere forskellige bøger af Lars Hamann tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hamanns nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fanden er løs" udgivet af Gyldendal - "Tiggernes børn" udgivet af Gyldendal - "Fanden er løs" udgivet af Gyldendal - "Tiggernes børn" udgivet af Gyldendal - "Fanden er løs" udgivet af Gyldendal

Lars Hamanns bøger

Du kan bestille fem bøger af Lars Hamann her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Lars Hamann bøger i flere formater. Bøgerne af Hamann er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fanden er løs" af Lars Hamann

Hos Bog & idé er "Fanden er løs" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Tiggernes børn" af Lars Hamann

Hos Bog & idé er "Tiggernes børn" tilgængelig som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Tiggernes børn" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Hamann