Bog & idéLars Hans Pedersen

Bøger skrevet af Lars Hans Pedersen

Læs mere om Lars Hans Pedersen
3 produkter
3 produkter
Anne Marie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anne MarieLars Hans Pedersen
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Anne Marie
Anne Marie - En anderledes 68'ers oplevelser fra rundt om i verden - til søs og i land
Anne Marie - En anderledes 68'ers oplevelser fra rundt om i verden - til søs og i landLars Hans Pedersen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Anne Marie - En anderledes 68'ers oplevelser fra rundt om i verden - til søs og i land
Alle veje fører til Sterup
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alle veje fører til SterupLars Hans Pedersen
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Alle veje fører til Sterup

Mere om Lars Hans Pedersen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Lars Hans Pedersen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Pedersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle veje fører til Sterup" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Anne Marie - En anderledes 68'ers oplevelser fra rundt om i verden - til søs og i land" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Anne Marie" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Voer Kirke i Vendsyssel" udgivet af Nordpress

Lars Hans Pedersens bøger

Lars Hans Pedersen har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Lars Hans Pedersen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Alle veje fører til Sterup" af Lars Hans Pedersen

Det er muligt at købe Lars Hans Pedersens "Alle veje fører til Sterup" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lars Hans Pedersen "Anne Marie - En anderledes 68'ers oplevelser fra rundt om i verden - til søs og i land"

"Anne Marie - En anderledes 68'ers oplevelser fra rundt om i verden - til søs og i land" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Anne Marie - En anderledes 68'ers oplevelser fra rundt om i verden - til søs og i land" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Hans Pedersen